POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA în calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului http://hanulluibogdan.ro/ , respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea informarii sau cererii de oferta referitoare la serviciile noastre.

 

În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA are obligaţia de a prelucra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului http://hanulluibogdan.ro/ prin completarea unui formular, trimiterea unui email  sau apelarea unuia dintre numerele de telefon puse la dispozitie.

Scopul acestor termeni si conditii este sa va explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Suntem constienti ca datele cu caracter personal va apartin, de aceea depunem toate eforturile sa le stocam in siguranta, pe servere securizate si sa le prelucram cu atentie.

Toate paginile Site-ului sunt proprietatea NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA, CIF: RO26038459, Reg. com.: F35/1317/2009, sediul in  Temeresti nr. 80, Judet: Timis. Pentru ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti.

Ce informatii colectam 

Vom fi nevoiti sa va cerem anumite date personale, pentru a va putea oferi cel mai concret raspuns sau oferta de servicii, atunci cand acestea sunt solicitate de dvs prin intermediul website-ului http://hanulluibogdan.ro/, adreselor noastre de email sau prin apelarea unuia dintre numerele de telefon puse la dispozitie.

Noi sau terte parti vom colecta de asemenea alte date personale despre dvs sau dispozitivele utilizate de dvs pentru accesarea website-ului nostru. Facem acest lucru utilizand cookies. Pentru mai multe detalii, va rugam cititi Politica de utilizare cookies.

Date de Contact
Atunci cand ne trimiteti o solicitare pentru a ne intreba despre serviciile pe care vi le putem oferi, va vom cere anumite date de contact. Datele de contact pot include unele sau toate dintre urmatoarele: nume si prenume, numar de telefon, adresa de email, numele societatii comerciale, emailul societatii comerciale.

Date despre Dispozitive
Colectam de asemenea, in mod automat, date referitoare la vizita dvs pe website-ul nostru. Aceste date pot include unele sau toate dintre urmatoarele: date referitoare la tipul dispozitivului utilizat (smartphone, tableta, laptop) – locația acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informații în legătură cu intervalul orar precum și data la care a fost folosit website-ul nostru, rezolutia ecranului, date despre sistemul de operare si browserul utilizat.

Datele despre tipul dispozitivului utilizat, browserului si rezolutia ecranului sunt colectate in mod automat de catre Google, iar acestea sunt utilizate de catre noi pentru a optimiza modul in care se afiseaza paginile websiteului pentru diferite tipuri de dispozitive – datele sunt anonime si nu pot fi utilizate pentru a va identifica pe dvs ca persoana individuala.

 

Modalitati de colectarea de date cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi colectate prin urmatoarele modalitati:

  • prin formulare de contact de pe site-ul http://hanulluibogdan.ro/
  • prin adresele de email puse la dispozitie: stelian.nicorescu@gmail.com
  • prin apelarea numerelor de telefon puse la dispozitie: 0731 994 466

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA le va utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a vă trimite oferta personalizata de servicii, ca raspuns la solicitarea dumneavoastra;
  • pentru intocmirea formalitatilor si a documentelor necesare contractarii sau vanzarii de servicii (facturi, contracte)
  • transmiterii de oferte si alte informatii, prin adresa de email, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la serviciile noastre

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informari în scopuri proprii;

Cui dezvaluim datele dvs personale

Nu vom vinde, schimba, sau distribui in orice fel datele tale personale, fara acordul tau explicit, cu exceptia solicitarilor legale, conform prezentei politici de confidentialitate.

NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale; protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA şi ale site-ului http://hanulluibogdan.ro/, acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

De asemenea, putem dezvălui date cu caracter personal către terțe companii pentru susținerea activitătilor publicitare (Newsletter, Adwords, Facebook, Instagram, Analytics, Agentia WEB, Hotjar, Mailchimp, Furnizorul Serviciului de SMS, Google, Search Console, Yahoo, etc.), organisme financiare, entitati care lupta impotriva fraudei, furnizori de servicii tehnologice, cu care avem incheiate contracte cu clauze de confidențialitate.

Atunci când NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA va furniza datele dvs personale, asa cum sunt enumerate mai sus, angajatilor societatii sau tertelor parti (fotograf, cameraman,bucatar,firma catering, etc), in scopul realizarii serviciilor solicitate.

Drepturile dvs cu privire la modul in care utilizam datele dvs personale

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA numai in scopurile pentru care acestea au fost oferite.

Daca doriti retragerea consimţământului, actualizarea datelor sau stergerea definitiva a datelor dumneavoastre personale, acest lucru se poate face oricand, prin trimiterea unui email la stelian.nicorescu@gmail.com, în vederea exercitării drepturilor dvs. în conformitate cu GDPR.

  1. Prin citirea prezenței Politici ați luat la cunoștință de faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de Regulament, respectiv: 
  • de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, articolul 13 și 14 din Regulament;
  • de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, articolul 15 din Regulament;
  • de rectificare a datelor dumneavoastră cu caracter personal articolul 16 din Regulament;
  • de ștergere (“dreptul de a fi uitat”) a datelor personale, articolul 17 din Regulament;
  • de a obține restricționarea prelucrării, articolul 18 din Regulament;
  • la portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament;
  • de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați rectificarea, actualizarea ori ștergerea datelor în condițiile  legii-în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit și fără justificare, articolul 21 din Regulament;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, inclusiv crearea de profiluri articolul 22 din Regulament;
  • de a depune o plângere la Autoritatea de supraveghere ANSPDCP , articolul 77 din Regulament;
  • de a vă adresa justiției în cazul în care s-au constatat încălcări ale legislației în materie, articolele 78 – 79 din Regulament.

Vă puteți exercita aceste drepturi trimițând un e-mail la stelian.nicorescu@gmail.com sau prin accesarea formularului de contact la adresa http://hanulluibogdan.ro/pensiune-restaurant-evenimente-cazare-faget/contact/

Prevederi speciale legate de minori 

Minorilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicații pe site-ul hanulluibogdan.ro, decât dacă aceasta se realizează în numele minorului de către reprezentantul legal sau tutorele minorului în cauză, conform legii.

Minorii care au implinit vârsta de 14 ani pot solicita servicii sau primi comunicații de la NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA numai dacă au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoană care ne furnizează datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicații sau dispozitive acoperite de această Politică garantează că este major, respectiv are capacitate deplină de exercițiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai în condițiile legii, și având în vedere cele de mai sus.

Durata prelucrării datelor 

Va fi determinată în general de momentul exercitării dreptului dumneavoastră la opoziție, în conditiile art. 21 alin. 2 din Regulamentul   European nr. 679/2016. De asemenea, NICORESCU STELICA – PENSIUNE INTREPRINDERE INDIVIDUALA poate stoca datele cu caracter personal pe o perioada de 1 an de zile, în scop probatoriu și de arhivare.

Totodată, stocarea datelor personale pentru o perioadă mai îndelungată de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, îmbunătățirea serviciilor, administrarea conturilor clienților, cercetare / studii de piață.

Contactati-ne

Daca aveti nelamuriri sau intreabari cu privire la Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, sau daca doriti sa va exercitati drepturile dvs descrise mai sus, ne puteti contacta la adresa de email http://hanulluibogdan.ro/.

POLITICA DE COOKIES

Ce este un cookie?

Un “cookie” (“browser cookie”, “HTTP cookie” sau “internet cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și cifre, ce poate fi stocat pe terminalul utilizatorului (computer, mobil sau alt echipament de pe care se accesează Internetul). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Safari) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Durata de existență a unui cookie este determinată.

De ce folosim cookies?

Această tehnologie de stocare automată a datelor este utilizată pentru a colecta informații ca: tipul de browser, sistemul de operare etc. Folosim cookies pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea site-ului nostru și pentru a înțelege mai bine modul în care vizitatorii îl utilizează.

Cookie-urile noastre permit identificarea în timp a utilizatorilor care au mai vizitat site-ul nostru, fără a compromite datele cu caracter personal. Pentru a vă oferi cele mai bune servicii, vom folosi atât cookie-uri „permanente”, cât și „cookie-uri de sesiune”.

Cookie-urile permanente servesc la a vă oferi o navigare mai bună pe site-ul nostru.
Dezactivarea acestor cookie-uri nu afectează posibilitatea utilizării site-ului.

Datele stocate în cookie-urile de sesiune sunt valabile numai pentru vizita dumneavoastră curentă și oferă posibilitatea utilizării depline a serviciilor disponibile pe site-ul nostru.

Ce tip de cookie-uri utilizam:

Cookie-urile strict necesare

Acestea sunt cookie-uri esențiale care vă permit să navigați pe site-ul nostru și să folosiți caracteristicile sale. Aceste cookie-uri nu colectează informații despre dumneavoastră care ar putea fi folosite pentru publicitate sau pentru a înregistra activitatea pe internet.

Cookie-urile de performanță

Acestea colectează informații despre modul în care folosiți website-ul, care sunt paginile vizualizate cel mai des și dacă întâmpinați mesaje de eroare. Acestea nu colectează informații care vă pot identifica, toate datele fiind anonime. Cookie-urile de performanță sunt folosite doar pentru a îmbunătăți modul în care funcționeaza site-ul.

Cookie-uri privind funcționalitatea

Acestea înregistrează alegerile pe care le faceți (cum ar fi limba preferata) și vă oferă caracteristici de utilizare personalizate. Ele pot înregistra modificările pe care le-ați făcut pe site. Informațiile pe care le colectează pot fi făcute anonime. Ele se refera strict la website-ul nostru și nu pot urmări alte website-uri pe care le vizitați.

Cookie-urile de direcționare

Acestea vă furnizează anunțuri sau mesaje relevante în conformitate cu interesele dumneavoastră. Uneori cookie-urile de direcționare sunt legate de alte site-uri, cum ar fi Facebook.

Cele patru categorii de cookie-uri  sunt clasificate fie ca temporare (cookie-uri de “sesiune”) sau pe termen mai lung (“cookie-uri permanente”).

Cookie-urile de “Sesiune” înregistrează acțiunile dumneavoastră într-o singură sesiune de navigare. Această “sesiune” începe atunci când pagina este deschisă și se termină atunci când este închisă. Atunci cookie-urile sunt șterse pentru totdeauna.

Cookie-urile “Permanente” sunt cele care rămân pe telefonul sau computerul dumneavoastră pentru o anumită perioadă de timp. Ele sunt activate automat atunci când vizitați din nou un anumit site.

O altă clasificare între cookie-uri se face în funcție de sursa acestora: cookie-uri “primare” sau  cookie-uri “terțe părți”. Cookie-urile “primare” sunt create de către site-ul  pe care îl vizitați, iar cele “terțe părți” sunt create de către un alt site decât cel vizitat. Site-ul www.hanulluibogdan.ro permite cookie-uri terțe-părți doar din partea site-urilor aprobate de către companie.

 

Cum pot opri cookies?

Browserul poate fi configurat astfel încât să respingă fișierele cookie. Dezactivarea cookie-urilor poate duce, însă la îngreunarea accesării paginilor web ale site-ului sau la imposibilitatea de înregistrare sau de folosire a unor funcții care necesită înregistrarea sau colectarea de informații. Setările referitoare la cookies pot fi modificate oricând.

Dacă nu doriți cookie-uri, puteți modifica setările browser-ului (pentru informații, consultați secțiunea „Ajutor” din bara de meniu a browser-ului dumneavoastră). Cookie-urile deja stocate pe computerul dumneavoastră pot fi eliminate prin ștergerea datelor temporare de navigare.

Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org  sau http://www.youronlinechoices.com/ro.